Meitsi bloggaa, kiinnostaako ketään?

Tää on ollut rankka vuosi

Tää on ollut rankka vuosi

Tää vuos on ollut todella rankka, ehkä yksi kamalimmista. En ole sitä näyttänyt tänne kovinkaan, vaikka olen taistellut vähän väliä vastoinkäymisten kanssa. Eilen mietin, että milloinkohan ne loppuu? Onneksi sentää vuosi lähenee loppuaan ja uusi odottaa. Asiat eivät ole ollut musta riippuvaisia, ne vaan iskee vasten kasvoja kun salama kirkkaalta taivaalta. Pettymykset samasta asiasta toistuvasti väsyttävät. Taas mennää alas ja kovaa. Eilen iski jälleen. Tulin kotiin, itkin, lähdettiin Jessen kanssa illalla lenkille vesisateeseen, puhuttiin, keksittiin ratkaisuja ja vaihtoehtoja. Jesse on ihminen, joka osaa rauhoittaa mut, oli kyse sitten mistä tahansa. Aina on hyvin perustellut mielipiteet ja neuvot. Rauhotuin hetkeksi, kunnes piti mennä nukkumaan. En taaskaan saanut illalla unta sängyssä, vaan siirryin sohvalle. Simahdin siihen välittömästi. Ekan kerran havahduin neljän aikaan, mutta jatkoin unia. Seuraavaksi heräsin vasta aamulla. Aluksi en muistanut eilistä, mutta kun muistin, alkoi taas päässä soida “mitenmäselviänmitämäteen?!?”

Sanoinkin eilen, että onneks mä oon taistelijaluonne. Tuun kovaa naamalleni, mutta nousen aina myös sieltä rähmästä. Tiedän, että asiat järjestyy, vaikkei siltä nyt tunnukaan. Niin ne on ennenkin järjestynyt vastaavissa tilanteissa. Tää kasvattaa vaan mun luonnetta ja halua näyttää. Nyt voivotellaan hetki ja sitten kohti uusia tuulia. Sillä nämä jutut järjestyy. Ehkä jo huomenna kaikki näyttää valosammalta ja selkeältä. Luin tossa keväällä ystävältä lainassa olevaa kirjaa nimeltä Miten pääsen turhista huolista, ja siinä käskettiin aina murheen/vastoinkäymisen kohdatessa pohtia, että mikä on pahinta mitä tästä voi seurata? Ja sitä kautta ratkoa asioita. Niinpä!

Pointtina ei ole se, mistä asia johtuu vaan se, että kyllä asiat järjestyy ajallaan. Siihen on vain uskottava. Kolhuitta ei kukaan täällä painele. Toisen murhe voi olla toiselle mitätön, jopa naurettava, mutta toiselle se voi olla suurtakin suurempi.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *